top of page

algemene voorwaarden

1.       facturatiegegevens 

Apella Knits

Constant Verhulststraat 55

2590 Berlaar

+32 485917996

apella.knits@gmail.com

Ondernemingsnummer: 0681.782.910

www.apellaknits.be

 

2.       Activiteit

Verkopen van breipatronen, , breipakketen, wol, brei-accessoires, (online) workshops.

 

3.       Algemene voorwaarden

De voorwaarden waarmee de klant akkoord gaat bij aankoop:  

ART. 1  AANBOD

Het aanbod op de webshop wordt zo veel mogelijk up to date gehouden en met de correcte informatie omschreven, maar Apella Knits is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in voorraad en kleurweergaves op het scherm. Apella Knits heeft het recht om bestellingen en aankopen te annuleren wanneer de voorraad het niet toelaat. In dit geval wordt een terugbetaling of omruiling geregeld met de consument.

 

Het aanbod geldt zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde aangepast of ingetrokken worden door Apella Knits. Apella Knits kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een product.

  • Producten

De aangeboden artikelen worden  zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld op de website. Getoonde producten kunnen als gevolg van technische omstandigheden (bv. kleurinstelling van uw computerscherm) enigszins afwijken van de werkelijkheid. Apella Knits aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

  • Digitale bestanden

Bij aankoop van breipatronen ontvangt de consument digitale bestanden (tenzij anders vermeld). Na betaling ontvangt de consument via email een link naar de bestanden. Deze link is 30 dagen actief. De digitale bestanden dienen binnen deze termijn door de klant gedownoad te worden.

  • Pre-orders

Bestellingen voor pre-orders worden verwerkt binnen de termijn die vermeld staan. Betaling gebeuren samen met bestelling. De klant heeft 14 dagen het recht om de bestelling te annuleren en een terugbetaling te vragen.

ART. 2   INTELLECTUELE EIGENDOM

Alle rechten van intellectueel eigendom op ter beschikking gestelde materialen ontwikkeld door Apella Knits berusten uitsluitend bij Apella Knits en worden beschermd door intellectuele eigendomsrechten.

De consument verkrijgt uitsluitende de gebruiksrechten en bevoegdheden die in deze algemene voorwaarden worden toegekend. De consument zal deze materialen niet verveelvoudigen, openbaar maken of voor eigen commerciële doeleinden gebruiken. Ook producten die op basis van de aangeboden breipatronen en workshops worden aangeboden, mogen niet zonder toestemming van Apella Knits commercieel gebruikt worden.

ART. 3   PRIJZEN EN BETALINGEN

De prijzen op de website zijn vermeld in euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Eventuele extra kosten zijn op rekening van de consument.

Apella Knits behoudt zich het recht voor om de prijzen van goederen op elk moment te kunnen wijzigen.

 

Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarin een overzicht van je bestelling en het totaalbedrag, inclusief verzendkosten.

 

Een bestelling is pas volledig wanneer de betaling voldaan is. De betaling gebeurt in een beveiligde omgeving via bancontact, mastercard of paypal. . Indien deze betalingsmogelijkheden niet binnen de opties van de consument vallen, kan ook via overschrijving betaald worden. Neem daarvoor contact op via apella.knits@gmail.com

Apella Knits behoudt zich het recht om bestellingen te blokkeren of annuleren wanneer zich problemen voordoen bij de betaling.

 

ART. 4   HERROEPINGSRECHT

In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten die binnen het toepassingsgebied vallen van de wet heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Het product bevindt zich in perfecte en ongedragen staat.  Ingeval de consument zich op deze mogelijkheid beroept, moet hij de goederen op eigen risico en kosten terugsturen naar Apella Knits Constant Verhulststraat 55 2590 Berlaar.

 

ART. 5.    WETTELIJKE GARANTIE

 

Apella Knits verbindt zich er toe producten in goede staat af te leveren. Indien dit toch niet het geval is, heeft de klant recht op reparatie, vervanging of terugbetaling. Hiernaast krijgt de klant bij aankoop van afgewerkte producten een gratis herstelservice die geldt tot 1 jaar na aankoop voor herstellingen of onopzettelijke beschadgingen. De goederen worden op eigen risico en kosten van de consument teruggestuurd.

 

ART. 6   RUILEN EN RETOURNEREN

  • Producten aangekocht via de webshop kunnen geruild worden binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt opde levering. Deze kunnen dan omgewisseld worden voor een ander product of de aankoop kan worden terug betaald. De reeds betaalde verzendkosten worden niet terugbetaald. Geretourneerde producten moeten in perfecte en ongedragen staat zijn.

  • De consument die bij ontvangst de geleverde goederen te inspecteren. Wanneer er een vermoeden is van onvolmaaktheden of de goederen niet conform zijn met de overeenkomst, dient de consument meteen contact op te nemen met Apella Knits. Indien de schade te wijten is aan een productiefout, zal een terugbetaling, omruiling of herstelling voorgesteld worden.

In beide gevallen vragen wij om zo snel mogelijk contact op te nemen via mail, dit kan op apella.knits@gmail.com Wij aanvaarden geen retours of herstellingen zonder een voorgaande communicatie via mail.

 

Wanneer er een verschil in prijs is tussen het geruilde en nieuwe product zal dat verschil in rekening gebracht worden, ofwel door betaling door de consument ofwel door terugbetaling door Apella Knits. Zowel de verzendkosten voor het terug sturen als de eventueel nieuwe kosten bij het terug sturen van herstelling of omruiling zijn voor rekening van de consument.

 

Een product moet in een degelijke verpakking worden terug gestuurd. Dit betekent dat het product op die manier ingepakt dat verdere beschadiging van het breigoed voorkomen wordt. Een artikel dat los in een doos wordt verstuurd, wordt niet aanvaard als geldige retour. 

 

Apella Knits behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan de verkoper of de leverancier van het artikel.

ART. 7   VERZENDEN EN LEVEREN

Verzending kan op verschillende manieren gebeuren:

  • Ophaling in het atelier in Berlaar na afspraak

  • Levering via bPost in België (€ 5,70)

  • Levering via bPost in een afhaalpunt (€ 4,70)

Wil je graag een bestelling plaatsen vanuit een ander land? Neem dan even contact op via apella.knits@gmail.com

 

Producten op voorraad worden op dinsdag en vrijdag verstuurd. De levertermijn bedraagt vanaf dan 2 à 3 werkdagen. Apella Knits is echter niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen.

Apella Knits is niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal tijdens de verzending.

 

Producten die via pre-order besteld worden, worden verzonden volgens de vermelde leverperiode op de website. Indien deze periode meer dan 14 dagen vertraging oploopt, neemt Apella Knits contact op met de consument. De consument heeft dan het recht om de bestelling te annuleren en een terugbetaling te vragen, zolang het product nog niet verzonden is naar de consument.

Meer info over verzenden en leveren en leveren vind je hier.

 

ART. 8   PRIVACY

De persoonlijke gegevens van de koper worden verwerkt in overeenstemming met de wet van 8 december 1992 tot bescherming van het privéleven met betrekking tot de verwerking van persoonlijke gegevens.

Meer lezen of het privacybeleid kan hier.

bottom of page