Verzenden en leveren

Verzending kan op 3 manieren gebeuren:

-          Ophaling in het atelier in Berlaar na afspraak. Duid bij je bestelling 'Ophalen' aan. Na afronden van de betaling/afwerken van je bestelling neemt Apella Knits contact met je op om een moment van afhalen af te spreken

-          Levering via BPost in België (€ 5,70). Bij deze optie wordt je pakketje geleverd op het aangegeven adres.

-          Levering via BPost in een afhaalpunt (€ 4,70). Na afronden van de betaling/afwerken van je bestelling neemt Apella Knits contact met je op om een BPost afhaalpunt af te spreken waar je pakket geleverd mag worden.

Pakketjes worden enkel in België geleverd. Wil je graag een bestelling plaatsen vanuit een ander land? Neem dan even contact op via apella.knits@gmail.com

Bijeen aankoopbedrag vanaf € 100,00 is levering in België gratis.

 

Producten op voorraad worden op woensdag en zaterdag verstuurd. Bestellingen die zaterdag t.em. dinsdag afgerond worden worden op woensdag verzonden, bestellingen die van woensdag t.e.m. vrijdag afgerond worden, worden verzonden op zaterdag. Heb je je product dringend nodig neem dan even contact op.

Wanneer je pakket klaargemaakt is voor verzenden, ontvang je via email een track & trace code.

 

De levertermijn bedraagt vanaf het moment van afgifte aan BPost 2 à 3 werkdagen. Apella Knits is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen bij het uiteindelijke leveren.

Apella Knits is niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal tijdens de verzending.

 

Producten die via pre-order besteld worden, worden verzonden volgens de vermelde leverperiode op de website. Indien deze periode meer dan 14 dagen vertraging oploopt, neemt Apella Knits contact op met de consument. De consument heeft dan het recht om de bestelling te annuleren en een terugbetaling te vragen, zolang het product nog niet verzonden is naar de consument.

Op maat gemaakte producten worden geleverd volgende de afgesproken levertermijn. Wanneer het product afgewerkt is, neemt Apella Knits contact met je op om de levering te bespreken.