top of page
Workshop Jacquard
Workshop Jacquard

za 24 feb

|

Berlaar

Workshop Jacquard

Leer alle kneepjes van het breien met meerdere kleuren en breng zo je volgende jacquard project naar een hoger niveau.

Workshop afgelopen
Workshopkalender bekijken

Tijd en locatie

24 feb 2024, 10:00 – 13:00

Berlaar, Constant Verhulststraat 55, 2590 Berlaar, België

Over het evenement

In deze workshop leer je hoe je kleurpatronen in je breiwerk maakt. Je leert hoe je met meerdere kleuren tegelijkertijd kan breien, je leert hoe je je eigen kleurenpatroon maakt,  hoe je het kleurenpatroon het beste kan laten uitkomen, hoe je er voor zorgt dat je de juiste draadspanning houdt, … Kortom, na deze workshop heb je alle technieken onder de knie om zo’n prachtige Noorse kleurenpatronen te breien. Er wordt een werkfiche en een patroon voor een col met 2-kleurig jacquard patroon voorzien om de techniek te leren. Er is de mogelijkheid om het kleurenpatroon van de col aan te passen naar je eigen voorkeuren.

Voor deze workshop moet je minstens kunnen opzetten en recht/averecht breien.

Het patroon voor de col is inbegrepen, alsook warme/koude dranken, een lekkere versnapering en veel gezelligheid.

Garen en breinaalden zijn niet inbegrepen. Het nodige garen wordt in de webshop als breipakket of tijdens de workshop aangekocht. Breinaalden mogen zelf meegenomen worden maar kunnen ook mee aangekocht worden. Kies bij bestelling in de webshop voor de optie 'afhalen' om verzendingskosten te vermijden.

De breiruimte bevindt zich op het eerste verdiep en is enkel bereikbaar via de trap. Moest dit niet mogelijk zijn voor jou, laat dit zeker weten, dan organiseren we de workshop op het gelijkvloers.

Inschrijven

  • Workshop Jacquard

    € 50,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page