top of page
Workshop Jacquard
Workshop Jacquard

za 11 mei

|

Berlaar

Workshop Jacquard

Leer alle kneepjes van het breien met meerdere kleuren en breng zo je volgende jacquard project naar een hoger niveau.

Tijd en locatie

11 mei 2024, 10:00 – 13:00

Berlaar, Constant Verhulststraat 55, 2590 Berlaar, België

Over het evenement

In deze workshop leer je hoe je kleurpatronen in je breiwerk maakt. Je leert hoe je met meerdere kleuren tegelijkertijd kan breien, je leert hoe je je eigen kleurenpatroon maakt,  hoe je het kleurenpatroon het beste kan laten uitkomen, hoe je er voor zorgt dat je de juiste draadspanning houdt, … Kortom, na deze workshop heb je alle technieken onder de knie om zo’n prachtige Noorse kleurenpatronen te breien. Er wordt een werkfiche en een patroon voor een col met 2-kleurig jacquard patroon voorzien om de techniek te leren. Er is de mogelijkheid om het kleurenpatroon van de col aan te passen naar je eigen voorkeuren. Start je liever niet aan een nieuw project, kan je uiteraard ook proeflapjes breien om te oefenen.

Voor deze workshop moet je minstens kunnen opzetten en recht/averecht breien.

Het patroon voor de col is inbegrepen, alsook warme/koude dranken, een lekkere versnapering en veel gezelligheid.

Garen en breinaalden zijn niet inbegrepen. Het nodige garen kan tijdens de workshop aangekocht worden aan -10%. Breinaalden (5 mm rondbreinaald en kabel (40 cm/60 cm)) mogen zelf meegenomen worden maar kunnen ook mee aangekocht worden. Voor de proeflapjes heb je rondbreinaalden of breinaalden zonder kop tussen 4 - 6 mm nodig.

De breiruimte bevindt zich op het eerste verdiep en is enkel bereikbaar via de trap. Moest dit niet mogelijk zijn voor jou, laat dit zeker weten, dan organiseren we de workshop op het gelijkvloers.

Inschrijven

  • Workshop Jacquard

    € 50,00
    Btw: BTW inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page